Vampirski dnevnici - 154. epizoda - " Rekvijem za snove"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 154. epizoda!

By  | 

capture-20160509-191746

Vampirski dnevnici – 154. epizoda – ” Rekvijem za snove”!
Prevod:ATV. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Bonnie koja se, u svojoj glavi, budi. Ona ugleda Caroline, Alarica i Enza oko sebe. Caroline i Ric odlaze i ostavljaju Enza i Bonnie. Bonnie traži od Enza da joj da ‘bourbon’ i on joj natoči u čašu i da. Bonnie uzme čašu i udari Enza njome. Ona ga obori i on se zapali od vatre koja je gorila u kaminu. Caroline se vrati i zaprepaštena je, potrči prema Enzu, ali joj Bonnie otkine glavu. Scena iz Bonnine glave se završava. Damon dolazi u kuću i zatiče Enza koji je zabrinut jer se Bonnie ne budi. Pita Damona što je to tako. Damon govori kako ih je Rayna prevarila i da će Bonnie kada se probudi da bude kao ona (Rayna), tj. loviće vampire. U sobi gdje je Bonnie Caroline sjedi i očekuje da se ona probudi. Ric dolazi i Caroline ga pita da li je donio mirisne svijeće. On odgovori da nije i pokazuje lance kojima hoće da veže Bonnie, jer će ona da lovi vampire kada se probudi. Caroline ga spriječava. Ric je pita da idu na let, kćerke su im tamo i treba da budu tamo. Caroline ga ubjeđuje da on ode kod kćerki i da ostane sa njima i Ric se na kraju pristaje. Oni se zagrle. Matt lista neke dosije i pronađe Pennynu sliku baš kada zamjenik ulazi kod njega. Pita za Penny i njenu nesreću te obavjesti Matta o događajima u Salvatore kući i pita da li da to provjeri, ali Matt kaže da će sam. Damon zove Stefana koji je u Mistic Grill-u (mislim).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *