Vampirski dnevnici - 154. epizoda - " Rekvijem za snove"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 154. epizoda!

By  | 

capture-20160509-191802

Stefan ga pita zašto zove, govori mu o stvarima sa Mattom i opominje ga da ne želi da bude u igri oko Bonnie, jer je sve već izgubio zbog Rayne i njenog znaka. Damon ga pita za pomoć i Stefan dolazi u Salvatore kuću. Oni govore kako neko treba da uđe u Bonninu podsvijest i ubijedi je da nisu svi vampiri loši. Enzo kaže da je on Bonnin dečko i da će preuzeti taj rizik. Međutim, Caroline kaže da bi ona to trebala da uradi, jer su ona i Bonnie bila najbolje drugarice prije svega toga. Stefan se nudi Caroline za pomoć, ali ona odbija i ulazi u Bonninu glavu. Ona stvori situaciju u kojoj je Ric vampir i predaje o tome. Bonnie bježi od gomile vampira u svoju sobu gdje je Caroline. Ona pita Bonnie da se skoncentriše i ne dozvoli sebi da zamrzi vampire. Bonnie joj priđe i zagrle se. Caroline priča o djeci i Bon je pita da li djeca znaju za njenu tajnu (da je vampir). Caroline negira i Bonnie joj govori kako je vidi da povrijeđuje tu djecu. Pita je kako ih može nazvati svojima. Bon napada Caroline i označi je. Ona se vrati u stvarnost i Stefan joj govori da je označena. Nakon što razgovara sa Mattom o Bonninoj situaciji, Enzo odlazi u sobu gdje je Bonnie i ulazi u njenu glavu. Tu su dva vampira koja dobacuju Bonnie, ali ih ona odbija. Oni je napadaju i Bon ih ubije. Ugleda Enza i sva sretna ga zagrli. Prolaze kroz školu i razgovaraju. Enzo od nje traži da ne zamrzi vampire. Ona mu kaže da je oduvijek željena nekoga ko će je tako voljeti i moli ga da ode, ali on ne želi. Bonnie slomije gitaru, koju joj je on dao, i ubode Enza. Kada se vrati u stvarnost on je označen. Stefan se ljuti na Caroline, jer ga neće slušati. Oni pričaju o Eleni i Caroline želi da ode, ali joj ušprica vrbenu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *