Vampirski dnevnici - 154. epizoda - " Rekvijem za snove"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 154. epizoda!

By  | 

capture-20160509-191842

Stefan kaže da je bio u istoj situaciji i da je nakon što je došao tu vidio nju i Ric-a sa djecom i da je uvjerio sebe kako je ona srećna, pa je otišao. Caroline kaže da je još ljuta na njega zbog toga. Ona ga je voljela, a on je otišao i ostavio je. Stefan kaže da jedino može da joj se izvini i da se nada da će mu ona oprostiti. Baš tada Bonnie zove Caroline. Caroline je srećna jer je Bon živa. Bonnie joj kaže da nije sva svoja, moli je da ne dozvoli da se nešto dogodi. Caroline kaže da će bježati. Bonnie zove i Damona. On joj kaže da nije mislio ono što je rekao, to je samo da bi ju izvukao (probudio/oživio). Ona mu uzvrati da zato luta uplašen po šumi. Damon je pita da li ga vidi. Ona kaže da ga čak i osjeća i da zna da je negdje u sebi stvarno mislio ono što je rekao. Bonnie tokom razgovora oštri kašike i od njih pravi kolce. Ona nakon razgovora sa Damonom izlazi i sreće Matta. Oni pričaju i Matt je pita da joj pomogne da ostane svoja i da ne povrijedi nikoga od svojih prijatelja. Ona pristaje i kaže da će prvo ići na Damona, jer je on odgovoran za sve loše što joj se dogodilo. Govori Mettu da idu u auto. Bonnie pronalazi Damona. On je iznenađen kada je vidi sa naoružanjem. Ona ispuca jedan kolac u njega, ali on izbjegne. Ona ponovi. Damon joj kaže da ga ne može ubiti. Ona krene prema njemu i povrijedi mu ruku, pa se on udalji, dok ona odlučno kreće da ga ubije. Caroline razgovara sa curama. One je pitaju o povratku. Caroline im kaže da će im tata o tome reći. Ona je emotivna i plače. Cure joj kažu da je vole i daju telefon Alaricu. Alaric i Caroline pričaju. Ona kaže da joj je žao, ali je Ric podržava. Pita je da li zna da je on voli i ona potvrdi. Kaže mu da će ga zvati i prekida. Damon bježi, ali ga Bonnie opet stiže. On dolazi do panja i bori se sa Bon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *