Vampirski dnevnici - 154. epizoda - " Rekvijem za snove"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 154. epizoda!

By  | 

capture-20160509-191823

Caroline se kasnije budi i ljuta je, jer ju je Stefan oteo. On joj kaže da će bježati zajedno, ali ona uporno odbija, jer ne želi biti sa njim. Stefan i Damon razgovaraju telefonom i Stefan mu govori da je dao Caroline vrbenu i poveo je sa sobom. Damon ga savjetuje da bude ono što jeste, da bude onaj koji je zaljubljen u Caroline. Stefan mu kaže da to uopšte nije pravi savjet, ali se Damon ne slaže i kaže da će ga upravo i sam iskoristiti. Oni prekidaju. Damon kaže da će sada probuditi onu lošu Bonnie, ako već nije uspio onu dobru. On prilazi Bonnie i ulazi joj u glavu. Bonnie ide ulicom i primjeti Eleninu silvetu iza zavjese. Ona potrči prema kući, ali nailazi na Damona. Govori mu kako je on poslednja osoba koju želi tu. Damon joj kaže kako je tu da bi se zahvalio sve sve što je uradila, za njenu borbu. Kaže joj da će umrijeti i kako će ga to učiniti sretnim, jer će biti sa Elenom. Pokazuje joj pismo i pita je da li ga je pročitala. Kaže da je napisao da mu je krivo što nije pustio da je udari auto u Amsterdamu. Priča joj da su tu, na tremu Gilbert kuće, jer je to mjesto gdje su se on i Elena prvi put poljubili, gdje mu je Elena prvi put rekla da ga vilo i na mjestu gdje je ona pred njim uzela lijek za bolju budućnost. Kaže joj da samo umre i da ga pusti da ima svoj život sa Elenom. Bonnie ga iznervirano nazove čudovištem. On kaže da jeste čudovište, ali prije nego što uspije još nešto da kaže Bonnie mu iščupa srce. Bamon se vrati u stvarnost, ali se Bonnie probudi. On joj se izvini i kaže joj da je ulovi ako može. Caroline sjedi kod nekog auta i Stefan dođe. Ona mu kaže da joj je teško što ostavlja djecu i Rac-a.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *