Vampirski dnevnici - 154. epizoda - " Rekvijem za snove"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 154. epizoda!

By  | 

capture-20160509-191905

Jedno vrijeme je zaustavi, pokuša da je smekša i kada pomisli da se ona smirila popusti. Međutim, Bonnie ga samo prebaci preko ramena i pokuša da ga probode, ali on je uhvati za ruke. Priča joj kako je voli na isti način kao i Elena, kako joj se divi, jer je mnogo toga proživjela i postajala je sve jača. Kaže joj da ako ga tu ubije da to nije njena greška, već njegova. Bonnie plače, a Damon popusti i digne ruge. Bon krene da ga probode, ali je Matt uspava. Damon i Matt stavljaju Bon u auto. Damon se zahvali Mattu i ovaj odlazi. Stefan nastavlja vožnju sa Caroline. Pita je da li zaista voli Rica. Ona kaže da ne zna i traži od Stefana da je ne pita o tome. Matt vozi Bonnie. Ona se probudi i napada Matta. Počne ga gušiti i preuzima auto. Enzo i Damon se susreću. Oni govore kako moraju da spase Bonnie. Damon kaže da je Matt danas uradio veliki posao i kako bi ga Bonnie ubila da on (Matt) nije uskočio. Kaže kako je jedini način da spase Bonnie da prekine vezu sa poslednjim vječnim sa kojim je Bonnie povezana, ali je on u ”Oružaonici”. Oni su odlučni da otvore ”Oružaonicu” i pronađu tog vječnog, kako bi prekinuli vezu i spasili Bonnie.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *