Vatrene ptice - 12. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 12. epizoda!

By  | 

 

 

 

 

 

 

Hadžer, Gulajšina tetka dolazi kod nje i ugleda je kako se grli sa Barbarosom. Napadne ga da dok su oni Laru tražili, on je zavodio. Pljune ga i odlazi po Gulajše. 

Barbaros se sastaje sa Čatalom i pita za bebu Menderes.  Kasnije, Barbaros hvata Gulajšinu ruku i ne pušta je, ne želi da je izgubi nikada.  Hadžer dolazi i suoči se sa Alijem, Merdžan i ostalima i govori da ona vodi Laru sa sobom, to nije Gulajše već Lara i ona je njena porodica, a ne njihova. Vatrene ptice plaču. Hadžer napadne Barbarosa da je jedan dan zaljubljen, drugi dan policajac. On govori da će biti sve kada je Gulajše u pitanju. Ona takođe krivi Merdžan koja je dolazila u vilu, a krili su Laru. Barbaros i Gulajše se grle više puta, on plače. Na kraju, Hadžer odvodi Laru/ Gulajše sa sobom. Sabit hoće da se baci pod auto jer Gulajše nije njegova.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *