Vatrene ptice - 16. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 16. epizoda!

By  | 

Vatrene ptice – 16. epizoda!

Barbar i Ali dolaze kod Čatala i suočavaju se sa njim. Barbar mu govori da bi ga rado poslao u zatvor, ali još više bi volio da Menderes završi tamo. Čatal veli da će razmisliti i Barbar ga napadne. Sabit govori Gulajše da se sjetio, jedan otac traži svoju kćerku.
Barbar joj priznaje da je 23 godine tražio svakog dana, da bi je odveo ocu. Pokazuje joj sliku njenih roditelja, Gulajše plače i grli ga.
Ali govori Merdžan da će Barbar reći sve Nizamu i Gulajše će upoznati svog oca. Dolazi i dan velikog susreta. Nizam padne pred Gulajše, svi su uplakani i emotivni.
Gulajše govori Merdžan i Aliju da može imati oca, ali ne želi i njih izgubiti. Nizam se zahvaljuje Aliju. Ali kada Sabit sazna da Gulajše odlazi, sve se mijenja. On to ne može podnijeti i Ali govori Nizamu da ne daju Gulajše. Tu dolazi do svađe sa Nizamom. Barbar pita Gulajše da li je dobro, a ona ga napadne što joj je uhapsio braću. U prošlosti, Sabitov otac pokušava dati djecu bez korijena Čatalu. U tuči koja je uslijedila, Čatal uzrokuje smrt Sabitove majke.
Sve epizode možete naći OVDE 
Najavu ove epizode možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site