Vatrene ptice - 34. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 34. epizoda!

By  | 

Barbar očajnički traži način kako Gulajše dati prekrasnu bračnu ponudu kakvu zaslužuje, ali činjenica da Ali stalno podiže ljestvicu, prvo bračnom ponudom, a sada i zarukama nimalo mu ne olakšava posao.

Trenutak za koji su “Vatrene Ptice ” godinama vjerovali da je nemoguć napokon dolazi i Merdžan i Ali nose vjereničko prstenje. Jedina prepreka koji sad moraju savladati je  Perihan  koja stoji između njih i Merdžaninog indentiteta. Perihan koja je odlučna ne podijeliti dio nasljedstva, planira nešto što će čak i tužiteljici Sare vezati ruke. U suprotnom postaje potpuno nemoguće da se Ali i Merdžan ponovno ujedine.

Ali i njegova sestra Emine ponovno se susreću, nastaje bujica emocija, ali ponovni susret završava velikim razočaranjem, jer Alijeva prava sestra je Sultan, a ne Emine !

Gulajše, Barbari Kara zadaju posljednji udarac Nazmije, a Nazmije i Ragip gube sve. Međutim, ovaj veliki gubitak izluđuje Nazmije. Upada u vilu i nasilno napada Gulajše. Ali dok želi gurnuti Gulajše niz ogradu slučajno gurne vlastitu kćerku Humu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *