Vatrene ptice - 29. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 29. epizoda!

By  | 

Upravo dok je Čatal u zatvoru kako bi platio za svoje zločine, on razvija demenciju kao posljedicu ugruška u mozgu i pretvara se u pacijenta kojem je potrebna kućna njega. Činjenica da je Čatal sve zaboravio bez ikakve cijene zamračuje Barbarov svijet.

U ovim mračnim danima djeca bez korijena i Gulajše ga ni na trenutak ne ostavljaju samog već mu pokušavaju rasvijetliti put . 

Sada kad su se riješili prijetnje Čatala, jedina prepreka između Alija i Merdžan je njihov nedostatak identiteta. Ali prati svog oca koji ga je predao Čatalu kada je imao pet godina, za svoju veliku ljubav Merdžan.

Ova potraga Aliju otvara vrata prošlosti , ali on će tamo pronaći stvari koje nije očekivao. Saznaje da je otac alkoholičar koji pri prvom susretu sa sinom posle mnogo godina pita da li ima nešto za piće. Ali je bijesan, ali i Merdžan.

Merdžan, napada Gulajše koja svima oprašta  i podsjeća je ko je porodica koja ju je odgojila. 

“Djeca bez korijena ” pozvani su na večeru u dvorac. Nazmije mrzi biti za stolom sa ubojicom svog muža Karom i njegovom braćom i sestrama te započinje svađu za stolom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Merdžan i ona se potuku. Iako se ne mogu potpisati, Gulajše se drži svoje zakletve i ljubavi prema Barbaru kao i on prema njoj. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *