Velvet – 11. i 12. epizoda!

Meksicke serije

Velvet – 11. i 12. epizoda!

By  | 

1Velvet – 11. i 12. epizoda!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

11. epizoda: Emilio se onesvestio u sred galerije. Zdravlje šefa zaposlenih je ozbiljno, i najvažnije je da se oporavi. Nešto što će biti komplikovano zbog Emiliovog karaktera, i galerije u kojoj se zbiva previše stvari. Klara nastavlja sa svojim projektom, jedna audicija za reklamu bi joj mogla zauvek promeniti život…iako, ne kako ona očekuje. Ono što ne ide tako dobro je kolekcija Raula de la Rive, koja ni dalje ne privlači klijente, zbog čega je trenutak da se misli na novu strategiju koja bi ih povratila. Niko ni ne sanja da rešenje potiče iz ruku neočekivane posete nekog veoma posebnog: princeta Gracia od Monaka U međuvremenu, Alberto se morati suočiti sa pitanjem, a odgovor bi im mogao ispisati budućnost… Zašto su poslali Alberta u London, kada je bio maloletan?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


12. epizoda: Povodom posete princeze iz Monaka, novinari se skupljaju ispred “Velvet”-a, i uslikaju je kako izlazi iz galerije, zbog čega klijenti počinju dolaziti u “Velvet”. Publicitet kolekcije Raula de la Rive bi trebao da garantuje njegov ostanak u galeriji, iako je njegovo mesto sada u opasnosti. Međutim, ovo nije jedina dilema za Alberta, obzirom da je odbrojavanje do venčanja počelo, a Kristina će iznenaditi Alberta zabavom iste noći u klubu kampa. Kristina ni ne zna da će na zabavi otkriti nešto vezano za Anu, što nikada nije zamišljala… Kristina želi da svi dele njenu sreću i poziva svog brata, Enrike-a Otegi, i njegovu ženu Barbaru dd Senillosa na zabavu povodom venčanje.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *