Velvet – od 45. do 47. epizode

Meksicke serije

Velvet – od 45. do 47. epizode

By  | 

1Velvet – od 45. do 47. epizode

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

45: Kristina saznaje da je Alberto Markez živ. Ovu vest saopšti Adele, misterioznoj ženi iz Njujorka koja je radila za njega. Emilio se ponovo sretne sa Petrom, koja mu je nekada bila ljubav. Nakon napetih pregovora, Kristina uspe ubediti Umberta da bude lice nove kolekcije Raula de la Rive.

46: Marco naredi Pedro-u da sastavi pismo: zbog obima posla koji ce biti neophodan za novi projekat koji je Ana pokrenula, radnici ce morati da napuste svoje domove u galerijama, kako bi bilo prostora za nove radionice. Ovo ce suociti Anu, i posebno Emilia, koji ce imati hrabrosti da brani sadasnji nacin rada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


47: Kristina gubi strpljenje sa Karlosom, potrebno joj je da on zaprosi Anu, zato sto ona zeli sto pre da otkrije istinu o Albertu. Ona takodje vidi sansu u buducim radovima iz Aurorine radnje: Karlos iznenadi Anu sa nekim nacrtanim dizajnima unutrasnjosti (valjda), i upravo tada je i zaprosi.

Picture source: www.culturaenserie.com

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *