Velvet – 9. i 10. epizoda!

Meksicke serije

Velvet – 9. i 10. epizoda!

By  | 

18Velvet – 9. i 10. epizoda!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

9. epizoda: Bolan nakon što ga je Ana ostavila pred oltarom, Alberto odbija da priča sa krojačicom. Možda je vreme da se kladi za Kristinu. Ako želi da povrati Alberta, sada će morati Ana da bude ta koja će se boriti za njega. U galeriji stiže dan koji su svi očekivali: parada Raul de la Rive. Putovanja, dolasci, gužva.. Niko ne zna da preokret u poslednji čas može dovesti paradu u opasnost, samim tim i budućnost galerija i Albertove planove. Sa druge strane, Klara, zbog Mateove nove grubosti, odlučuje da stavi zemljište između. Karmen, animirana od strane Blanke, odlučuje da se približi Maxu i ukaže mu na svoja osećanja. Ali, njegov odgovor nije ono što je očekivala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


10. epizoda: Ana je spremna da povrati Alberta po svaku cenu, odlazi kod njega kući kako bi ga iznenadila, ali najmanje što je očekivala jeste da ga zatekne (polu) golog u krevetu, i Kristinu u toaletu. Ona shvata da su imali odnose, i razočarano odlazi. Dok, Klara, zbog uspeha na modnoj reviji dobija neočekivani poklon od televizijskog producenta. Život glamura kuca na Klarina vrata, zbog čega ona neće propustiti ovu priliku. Najvažniji dan u galeriji tek treba da svane. Kolekcija Raula de la Rive izlazi u prodaju, rezultat je neočekivan kao i činjenica da je Herardo saznao da Alberto vara njegovu kćerku sa drugom ženom… on je spreman otkazati venčanje.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *