Alberto prihvati da se veri sa Kristinom!

Meksicke serije

Velvet – 1. i 2. epizoda – Alberto prihvati da se veri sa Kristinom!

By  | 

2Alberto prihvati da se veri sa Kristinom!

1. epizoda
1958. godina. Kao i svake godine, galerija Velvet predstave svoju sezonsku kolekciju i ovog puta, Rafael Markes, njihov vlasnik, računa na posebnog gosta; svog sina Alberta, koji je skoro stigao iz Londona nakon mnogo godina odsustva. Bio je udaljen od posla, porodice i neprikladne ljubavi koja se stvorila između zidova porodičnih poslova. Ljubavi čija je junakinja Ana Rivera, sestričina šefa zaposlenih u galeriji Velvet.
Povratak Alberta i njegov susret sa Anom iznova naruše porodične odnose, povrate prethodne tenzije i probude osećanja za koja su svi mislili da su mrtva. Alberto je spreman da se bori za Anu kao što ranije nije, ali sudbina ne misli da mu olakša.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


2. epizoda
Dok se Ana bori da se oporavi, Alberto se suočava sa svojom porodicom koja je saznala za njegovu romansu sa krojačicom. Takođe mora da se suoči sa posledicama smrti svog oca: jedno nasledstvo koje treba podeliti i mnoštvo tajni među kojima je i uništenje kompanije/firme.
Niko nije zamišljao da je situacija galerije tako ozbiljna, dok će Alberto pronaći način da obnovi posao Markesovih, prihvativši da se veri sa Kristinom Otegi.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *