Vish – 80. epizoda – Alija žrtvuje život za svoju ćerku! KRAJ SERIJE

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 80. epizoda – Alija žrtvuje život za svoju ćerku! KRAJ SERIJE

By  | 


Beba se napokon rodi. Aditja i Sabrina su emotivni. Sabrina otme Aditji bebu i gurne ga. Počne da beži. Rudra posavetuje Aditju da postane Višpuruš kako bi spasio svoju bebu. On je posluša, pa uzme gutljaj otrova i postane Višpuruš. Zgrabi trozubac idola i baci ga na Sabrinu. Sabrina je ranjena. Aditja uhvati bebu. Sabrina u bolovima izjavi da je Aditja za sada pobedio, ali da Sabrina nikad ne gubi. Vratiće se po svoju bebu. Nestane odatle. Alijina duša se pojavi u blizini. Aditja joj kaže da je spasio njihovu bebu. Ona mu, sva srećna, klimne glavom i nestane. Aditja se rasplače, priseća se njihovih zajedničkih trenutaka i drži njhovu bebu. Teško mu je. On i Rudra Ma potom polako odu odatle.
Čujemo Alijin glas kao naratora priče. Ona kaže kako je to bila njena priča i kako je priča, u neku ruku, imala srećan kraj. Nakon 7 godina, vidimo devojčicu koja juri za leptirom. Alija nam priča kako je to Mira Kotari, njena ćerka. Dodaje kako je Aditja divan otac. On je Mirin otac, ali i majka. Prikazuju nam kako Aditja sedi zajedno sa Rudrom. Alija nastavlja, kaže kako nema veze što je mrtva, ona je za svoju ćerku živa i ima samo jednu želju, a to je da se senka otrova nikad više ne nadvije nad Mirinim životom. Međutim, na Mirinom vratu se ocrtava onaj čudni beleg. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno