Volim samo tebe 146. ep.,Manas i Diša se venčaju!

Indijske Serije

Volim samo tebe 146. ep.,Manas i Diša se venčaju!

By  | 

Volim samo tebe 146. ep.,Manas i Diša se venčaju!( 19.01.2015.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Diša konačno vidi Rišijevo pravo lice, shvati da je on loš, i pred svims mu to saspe u lice. Kaje se i što je krila istinu, u strahu da će izgubiti Manasa kada on sazna istinu. Danas je srećna što se nije udala za čoveka poput Rišija. Moli Manasa za oproštaj.

Taman kada u potpunosti biva uverena da je on neće oženiti, Manas je razuverava. Odluči da je oženi i da njegovo ime i njoj i njenom detetu. Iako su njegovi roditelji nezadovoljni, on ipak odluči poslušati srce umesto razuma.

Baa i Falguni lakne, dok je Amba još jednom besna jer nije uspela u svojoj nameri.
Njih dvoje se venčaju i uzimaju blagoslove od starijih.
Čirag tokom noći presretne Rišija.

Ranvir krene da “pomogne” Išani da spakuje svoje stvari i krene. Iako se on mnogo trudi da ga ona zamrzi i misli da je loš, Išani to odbija. Ona iza svakog njegovog postupka vidi njegovu dobrotu, njegovu nameru, a ne veličinu postupka. Koliko god se trudio, ona zna da on u dubini duše nije loš, iako se trudi biti.Ne može ni sakriti svoju ljubav iza prikazane mržnje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!