Volim samo tebe - 438. ep. - Ranvir počinje da sumnja u Nirbhaya

Indijske Serije

Volim samo tebe – 438. ep. – Ranvir počinje da sumnja u Nirbhaya!

By  | 

Epizoda je emitovana 16. februara 2016.
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Išani pokuša još da ispita Vikrama koji je zaspao. Pratik je nazove. Išani dođe u sobu gde su on i Naina koja sedi na krevetu u šoku. Išani je pita da li se nešto dogodilo između nje i Shibhama. Naina i dalje plače. Išani krene da pozove Nirbhaya, ali je Naina zaustavi, veli da je Shibham bio njen kolega na koledžu, zavoleo ju je i počeo da je proganja. Sada je opet stigao do njene kuće. Nirbhay je besan, pita gde su Naina, Shibham i Vikram, krene da proveri kada nestane struje i svetla u kući. Išani ode da popravi sklopku. Ranvir u sebi kaže da Nirbhay nije pitao gde je Išani, gde bi mogla biti? Mrak je, on ode da proveri gde je. Išani se sakrije iza zida kada Ranvir oseti njeno prisustvo. On uđe kod nje i pita je da li može da živi bez njega nakon svega što se dogodilo. Išani ga pita da zaboravi sve što se desilo. Ranvir pita zar da zaboravi, kako neko može zaboraviti da diše? Kaže joj da želi da zna šta se desilo među njima sinoć, ničega se ne seća, ali se ipak oseća drugačije posmatrajući je danas. On je približi sebi i kaže da neće otići dok ne odgovori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site