Volim samo tebe - 438. ep. - Ranvir počinje da sumnja u Nirbhaya

Indijske Serije

Volim samo tebe – 438. ep. – Ranvir počinje da sumnja u Nirbhaya!

By  | 

Nju nazove Pratik koji kaže da ju je danas nazvao kao brat. Oboje su emotivni, on je pita da se vide. Išani kaže da će mu poslati poruku sa adresom, neka dođe da je vidi tamo. Išani dođe na dogovoreno mesto. Auto stigne tamo, Ranvir izađe iz auta iako Išani očekuje Pratika. On joj se približi. Išani ga pita šta on tu radi, Pratik ju je pozvao, želeo da je vidi. Ranvir kaže da je on zamolio Pratika, inače Išani ne bi došla. Išani govori da nije u redu da njih dvoje budu tu, ispašće problem. Išani krene, Ranvir je uhvati za ruku. Išani mu ponovi da je sada nečija žena. Ranvir joj otkrije da njen nazovi muž već ima ženu. Išani veli da je imao, sada je nema, to je njihov privatni život. Ranvir veli da neće pitati o privatnom životu, pita je kako Nirbhay zna toliko toga o njemu, njegov tretman, i kako to da se ona udala za drugog kada je on dobio injekciju za virus D, počela da ga mrzi preko noći? Išani ga moli da je pusti da ode. Ranvir je čvrsto drži, pita je zašto ćuti. Zašto uvek plače kada je pita? Neka kaže istinu, obećava da će je udaljiti od svega i svih i voleti najviše. Išani plače, čvrsto ga zagrli. I njemu pođu suze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site