Yeh Hai Mohabbatein - Raman izgubi svest pre izlaska iz pećine!

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 27.8.2018. – Raman izgubi svest pre izlaska iz pećine!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Svi pokušavaju da pomere stene. Išita kaže da je tunel zatvoren. Raman hoda sa njom po mraku i kaže joj da bude pažljiva. Santoši zagrli Pihu i teši je. Išita i Raman upadnu u još veću rupu u pećini. Gmizavci gmižu na sve strane oko njih. Simi kaže da im je Parmit ovo namerno uradio, put je blokiran. Ona počne da doziva Ramana i Išitu. Ruhi plače i viče isto. Mani viče Ramanu i Išiti da ne brinu, izvući će ih odatle. On kaže svima da uklone stene sa izlaza svom snagom. Oni probaju da učine to i guraju. Parmit gleda ovo skriven iza žbunja i smeška se zlobno: ,,Sada kreće prava zabava. Uživam dok gledam ovo. Čak i da zajedno pokušaju… neće moći da pomere stene. Dok su unutra, Raman i Išita (IšRa) će se ugušiti!” Išita i Raman izaću iz rupe i stigli su do otvora pećine, pa pokušavaju da sklone stene tu. Policija i novinari stižu gore. Raman gura stene, ali onda oseti jak bol u ruci i jaukne. Rana mu prokrvari. Išita primeti to i kaže mu da je povređen zbog rane, trebalo je da on prvi izađe iz pećine. On pada na zemlju i loše mu je. Išita se zabrine i oslovi ga. Raman joj govori da ne krivi sebe za ovo, naći će izlaz zajedno. Išita počne da viče za pomoć. Šagun kaže da je prošlo sat vremena već, brine se. Simi ih doziva isto. Santoši kuka i pita se kako li će Išita-Raman disati unutra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site