Yeh Hai Mohabbatein - Raman izgubi svest pre izlaska iz pećine!

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 27.8.2018. – Raman izgubi svest pre izlaska iz pećine!

By  | 

Inspektor kaže da će uspeti da uklone stene i da naprave prolaz ako budu eksplodirali dinamit. Mani kaže da nemaju puno vremena, Ramanu nije dobro unutra. Inspektor mu kaže da ne brine, pozvao je službu za pomoć. Svi legnu tu i prespavaju. Išita priča Ramanu ohrabrujuće reči, grli ga i daje mu snage tako. Ujutru, Santoši pita šta će sada biti. Spasalačka ekipa dolazi tu i opkoli pećinu. Oni nameste dinamite okolo i kažu da će ovako ukloniti stene. Mani im kaže da to može biti opasno, šta ako se stene obruše u pećini. Ovaj čovek iz spasilačke ekipe kaže da moraju da rizikuju i da učine to, iskopaće rupu i pričati sa njima kroz tunel. Parmit se krije i sluša sve ovo. On ima neki zli plan na umu ponovo. Svi teraju novinare odatle. Novinari dolaze onda u kuću Balovih i ispituju Aliju šta misli o tome što su joj svekar i svekrva (Raman i Išita) zaglavljeni u pećini. Alija i Mihika vide to na vestima, a onda počnu da viču na novinare i teraju ih napolje. Beba Adi krene da plače, ove dve brinu o tome. Kiran (Išitina snajka tj. žena Išitinog brata) i Amma (Išitina majka tj. Kiranina svekrva) dođu tu sa komšijama, izgrde novinare i isteraju ih napolje. Komšije ih ohrabruju da će Raman-Išita biti dobro. Svi se okupe i počnu da se mole za njih. U pećini, Raman i Išita pričaju iscrpljeno i sećaju se trenutaka iz prošlosti. Sećaju se svih svojih svađa, svoje ljubavi itd. Raman plače, grli Išitu i moli je da mu obeća da će biti njegova žena u svakom narednom životu. Išita zaplače isto i potvrdi, obećava mu to. Raman je drži za ruku, a onda zaklapa oči. Izgubio je svest. Išita vidi to, počne da viče njegovo ime i drmusa ga. Viče na njega da se probudi i doziva pomoć, ne može da je ostavi. Ona kuka i doziva Simi. Da li je Raman umro?!
Najava: Išita kaže kroz rupu ostalima da je Raman puno povređen i prokrvario je, puls mu je nizak, uplašena je za njega puno. Mani je ubeđuje da se smiri. Parmit se preruši u radnika i čuje se eksplozija. Sve stene u pećini se obruše pravo na Ramana i Išitu. Da li će Išita i Raman umreti ovde… zajedno?!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site