Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 10. epizoda – Srikant je proglašen nevinim!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 10. epizoda – Srikant je proglašen nevinim!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 10. epizoda – Srikant je proglašen nevinim!

Sood kaže sudiji da sačeka 5 minuta nakon što je Siddhant konzumirao kokain. Siddhant pita Sooda šta očekuje, a nakon toga se onesvesti. Svi su šokirani. Siddhant ustaje i smeje se, kaže da on još uvek ne shvata… šta će biti sa njim? Može da sačeka tu, ručaće u sudijinoj kabini. Srikant kaže sudiji da mora da ide jer ga čeka KK. Sudija kaže da je Srikant u pravu, ne može da gubi vreme, policija nije mogla da testira izveštaje. To je bio šećer, a ne kokain. Sudija proglašava Srikanta nevinim. Srikant odlazi. Anu pokušava da razgovara sa Siddhantom i kaže da su novinari na drugoj strani. Siddhant kaže da ga ne zanima jeftin publicitet.
Sweety dovodi lekara i kaže da je hitno.
Siddhant zove majku i kaže da je dobio slučaj i da će se vratiti kući kasno. Dolazi na parking, nakon čega pada u nesvest.
Prabhakar stiže u sud i pita Anu za slučaj. Anu kaže da je Siddhant dobio slučaj.
Siddhant uspeva da stigne do hitne pomoći i uvedu ga unutra. Doktor ga pregleda i kaže da je konzumirao veliku dozu kokaina.
Anu pita Srikanta da li je to bio šećer. Srikant potvrdi i kaže da je nevin. Anu vidi hitnu pomoć i pozove Siddhanta, ali Sweety odbije poziv. Siddhant povraća krv. Doktor traži od Sweetyja da obavesti njegovu porodicu, ali Sweety se seti kako ga je Siddhant zamolio da nikoga ne obavesti.
Sood traži od inspektora da proveri svaku bolnicu i hotel, sigurno će biti primljen u neku bolnicu. Siddhanta dovode do bolnice. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno