Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 54. epizoda – Siddhant mora da ide u Rusiju na godinu dana!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 54. epizoda – Siddhant mora da ide u Rusiju na godinu dana!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 54. epizoda – Siddhant mora da ide u Rusiju na godinu dana!

Tokom vežbanja plesa, Anu pleše sa Vedantom, ali sve vreme gleda Siddhanta. Goel dođe i pita KK-a zašto je to uradio. Obeća mu da neće više negativno izjaviti o njemu, moli ga za milost. KK traži od Raoa da ga isprati.
Siddhant kaže Kartiku da je pričao sa Yogeshom o njemu i pita ga zašto je zainteresovan za rudnik uglja u Andra Pradeshu. Kartik traži da ne kaže KK-u za to, pa mu otkrije da je KK tamo radio tamo godinama, pa želi da ga kupi (rudnik) i da ga pokloni KK-u. Siddhant ne deluje preterano uvereno.
Siddhant počne da povezuje dešavanja u glavi i da „sklapa kockice“ i da zapisuje na tabli.
Počinje Kartikova „haldi“ ceremonija. Vedant pohvali Anuin izgled. Riddhi pita Siddhanta zar neće namazati „haldijem“ Anu, međutim to pre njega uradi Vedant. Nakon što namažu jedno drugom „haldi“ (Siddhant i Anu), Siddhant primeti da ga Anu ignoriše ceo dan pa joj to i kaže. Ona mu prebaci da je mislila da će šetati okolo preplašen u KK-ovom prisustvu strahujući da će propustiti neku priliku. Siddhant je pita otkud to sad sa prilikama. Anu ga pita što se ljuti, šta je ona kriva ako on ne može da odluči šta mu je važno. Siddhant iznerviran ode.
KK saopšti Siddhantu da on (Siddhant) odmah posle Kartikovog venčanja mora da ide u Rusiju na godinu dana zbog nekog dogovora. Anu čuje to, rastuži se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *