Zaboravi ako možeš- Postoji problem u vezi Edine bebe

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 46. i 47. epizoda – Postoji problem u vezi Edine bebe!

By  | 

Zaboravi ako možeš- Postoji problem u vezi Edine bebe

46: Harun želi da ode sa Meldom na kontrolu kod doktora kako bi se uvjerio da je sve kako treba. A Tolga želi sa Edom, te se njih dvojica nalaze na istom mjestu u isto vrijeme. Melda želi da je Harun oženi, a Harun govori da nije baš u redu da se vjenčaju. Eda saznaje da nešto nije u redu sa bebom i da mora da miruje. Melda je tješi. Tolga čini sve kako bi zadržao Edu kraj sebe.
47: Eda ne želi da živi u istoj kući sa Tolgom i Harunom.

Harun ne shvata u čemu je problem sa Edinom bebom. Eda odbija da se presele kod Fejaza. Tolga čuje razgovor Ede i Haruna, tj. da je u bolnici ona bila sa Harunom, a nije mu rekla. Eda mora da ili ode u Ameriku ili da doktor dođe da rješi problem u vezi ebebe. Iz Džemilove radnje je ukraden automobil. Kerem je optužen. Harun ne može da odustane od Ede. U kući izbije požar.
Picture source: olayoldu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *