Zaboravi ako možeš - 79. i 80. - Harun zaprosi Edu

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 79. i 80. epizoda – Harun zaprosi Edu!

By  | 

Zaboravi ako možeš – 79. i 80. – Harun zaprosi Edu

79: Eda ne shvata poentu koverte koju nalazi na vratima i pada u zamku namjenjenu Harunu. Nesvjesna opasnosti u rukama ona usmjerava svu pažnju Jagmur. Za Haruna teška vremena počinju. Melda i dalje nosi tragove noćne more, teška vremena nisu pri kraju. Mora donijeti odluku koja je zasnovana na Batuovom životu. Harun i Burak smještaju Arasu zamku. Tarik izgovori ime koje možda odvede Haruna do Kenana. Harun otvara kovertu ispred Edinih vrata počinje teško vrijeme. Turkan saznaje da Ferdina veza ide protiv Ugur.

80: Eda je ljut kada sazna da Melda radi sa Harunom. Harun je zapanjen njenim riječima upućenim Meldi. To pogađa i Arasa. Batu nastavlja da zagorčava Nisin život. Melda je slomljena viješću o majčinoj bolesti, ugleda Batua ispred sebe. Jagmur priprema iznenađenje roditeljima, ali najvćenje iznenađenje Edi je Harunova prosidba. On želi da se oženi što prije. Ona je zbunjena. Melda i Eda pokažu priznaju osjećanja jedna drugoj dok Harun i zvanice čekaju njihov dolazak na vjenčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *