Zaboravi ako možeš - Eda odbije da se uda za Haruna

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 81. i 82. epizoda – Eda odbije da se uda za Haruna!

By  | 

Zaboravi ako možeš – Eda odbije da se uda za Haruna

81: Dok čeka Edu, Harun je šokiran kada vidi sliku Edže i Edin vjenčani prsteen. Ne samo on, Turkan, Cewmil i ostali pokušavaju da shvate. Harun je ljut i razočaran.
Donijevši najtežu odluku u životu, Eda govori Jagmur da se neće udati za njenog tatu. Djevojčica ništa ne shvata. Zabrinuta je samo da će je majka ponovo napustiti. Eda je smiruje i odluči da zajedno odu na mali odmor. Harunu je preostala samo jedna stvar. Da pronađe snimak tog rođendana i natjera Edu da shvati istinu. Eda se ne osjeća dobro. Dok Burak kome je zaprijećeno od strane Hazatovih ljudi pokušava da upozori Arasa, Aras samo misli na Edu. Odlučan je da sahrani svoju ljubav za Edu. Harunu preostaje samo da suoči Edu sa Edže i dokaže da je nije lagao. Burak saznaje šta se desilo Nisi, protivi se Batuu. Eda odluči da žrtvuje svoju osjećanja zbog Jagmur. Uplakana čeka Haruna. Cemil se vraća kući uz podršku djece.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


82: Eda je ljuta i očajna, dok Edže ne zna šta da radi, jer iako se izvini, njene riječi još više razljute Haruna. Aras je iznenađen posljednim događajima. Turkan takođe paniči. Eda je ljuta na Haruna koji je očajan. Samo mu je jedna stvar preostala. Turkan i Melda pokušavaju da podrže Edu. Kerem dovodi Cemila kući koji je tužan zbog Turkanie bolesti. Turkanino srce još nije mirno. Ferda saznaje od Melde za majčinu bolest. Edina jedina sreća je Jagmur i čini sve za nju. Ne zna šta da joj kaže kada djevojčica želi da vidi oca.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *