Zaboravi ako možeš - Eda rađa kćerku, neko joj je kidnapuje

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 50. i 51. epizoda – Eda rađa kćerku, neko joj je kidnapuje!

By  | 

Zaboravi ako možeš – Eda rađa kćerku, neko joj je kidnapuje

50: Harun kada sazna istinu u vezi bebe, odlazi da priča sa Edom, ali tamo da dočeka Melda koja ga ispituje zašto traži Edu. Hasan vozi Edu u bolnicu. Međutim, na njeno insistiranje, ipak je odveze kući. Batu se sveti Fejazu preko Haruna. Eda moli Boga da spasi njenu bebu. Odlučila je da ode daleko od svih kako bi u miru dočekala pravo vrijeme porođaja. Svi se zabrinu kada je nema. Harunu je teško. Kidnapuje ga neprijatelj. Eda odluči da snimi video u kome će Jagmur reći istinu, ukoliko se desi da ona, Eda umre. Harunovog oca dovede kod njega i upere pištolje u njih tražeći od Harunovog oca da kaže šta im neprijatelj traži. Edin porođaj je počeo, a Harun je zavezan i bespomoćan, čuje je kako plače i doziva ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


51: Batu se odlučan ili će Fejaz priznati istinu ili će umrijeti Harun ili Eda i beba. Fejaz nema izbora i priznaje istinu. Kaže da nije htio ubiti njegovu sestru samo je branio porodicu, to je blo u samoodbrani. Batu odlobodi Haruna na kraju i on odmah odvozi Edu u bolnicu. Eda rađa Jagmur, ali njen život je u opasnosti. Harun je srećan vidjevši svoju kćerku, ali je tužan zbog Ede. Stalno je uz Edu.Dok je Batu zaslijpljen osvetom. Melda odlazi u bolnicu da vidi Jagmur i govori kako je ona nešto najljepše ali i najgore što joj se desilo. Da li će Melda nauditi bebi? Eda želi da vidi kćerku i odlazi sa Harunom, ali bebe nema. Neko zamaskiran uzima bebu i nosi u lift. Da li je to Melda ili možda Batu?
Picture source: YouTube

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *