Zaboravi ako možeš - od 97. do 100. - Eda saznaje da je trudna

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 97. do 100. epizode – Eda saznaje da je trudna!

By  | 

Zaboravi ako možeš – od 97. do 100. – Eda saznaje da je trudna

97: Eda misli da je izgubila Haruna. Aras želi da bude siguran da je Harun mrtav dok se bori da pomone Edi. Eda je nesvjesna da Harun leži u bolnici beu svjesti. Melda može naći sklonište jedino kod majke, ali Turkanina reakciji joj dokazuje da je sama. Melda nema više šta da izgubi. Batu prati tragove i stiže do Haruna. Dok Harun pokušava da kaže med. sestri ko je on, jedini cilj mu je da nađe Edu i Jagmur.
98: Harun traži pomoć od melde da stigne do Ede. Ona pokušava da ga izvede iz bolnice. EDa je sve gore svakog dana, sve teže donosi gubitak Haruna. Ne zna šta da kaže Jagmur kada je pita za oca. Dobija vijesti koje vraćaju sreću u njen život. Ona zna da je Batuov plan da stigne do Haruna. Melda takođe ima plan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


99: Harun shvata šta je Melda pokušavala da uradi, ali ona je bila očajna. Za nju postoji jedan način da zaustavi Haruna. Teška vremena počinju za Edu. Aras koji je uvjeren da će Batu da priča prije ili kasnije, pokušava da podrži Edu. Harun pokušava da ubjedi Meldu da odustane kada mu ona govori da a voli. Ona je odlučna da vrati šta je izgubila i to kaže Edi.
100: Melda je zatvorila Haruna i ne pomišlja da živi bez njega. Ali on to više ne može da toleriše. Batuova osveta počinje, ali ovaj put nije samo jedna osoba njegov cilj. Eda je presrećna zbog saznanja da je trudna.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *