Zaboravi ako možeš - Eda se uda za Tolgu i da mu pravo oca Jagmur

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 60. do 63. epizode – Eda se uda za Tolgu i da mu pravo oca Jagmur!

By  | 

Zaboravi ako možeš – Eda se uda za Tolgu i da mu pravo oca Jagmur

60: Tolga se prisjeti kako mu je Harun rekao da neće nikada dozvoliti da mu Eda bude žena i da bude otac Jagmur. Eda i Harun uživaju na brodu dok je Tolga ljuta. Gulraj ponovo huška Meldu. Harun odluči da pripremi Edi iznenađenje, Melda ide u potragu za Edom i Harunom.
61: Tolga čini sve da upropasti zajedničko vrijeme Haruna i Ede. Tolga i Harun se suočavaju. Tolga prijeti Edi i razgovor čuje Harun. Eda odlučuje da se uda za Toglu uprkos svih obećanja Harunu, ali primorana je. U toku je vjenčanje, a Harun uplakan odlazi u auto. Eda završava u bolnici.

62: Cemil je vidio Edu i Harunu u bolnici zajedno . Ipak nije vidio Haruna, a Turkan ga zadržava kako bi se Harun sakrio. Batu i Fejaz igraju igru protiv Haruna. Cemilu pozli nakon Harunovih riječi. Melda krivi Haruna i Edu zbog onog što joj se desilo ocu. Tolga gleda Jagmurine stvari. Eda krivi Haruna i odluči da se udalji sa Jafmur, ali Harun govori da ga od djeteta niko ne može odvojiti.
63: Melda se oprašta od Haruna govoreći da ga je voljela i da će se ubiti. Krene se baciti, ali je Harun uhvati. Eda i Tolga odu u bolnicu zbog bebe. Edu zove majka i kaže da otac želi da priča sa njom. Cemil je u bolnici i traži od Ede da rješi problem i da oca djetetu, Eda odluči da ozvaniči da je Tolga djetetov otac. Primorana je. Harun ubjeđuje Meldu da mu obeća da neće pokušati ponovo samoubistvo. Eda moli Haruna za oproštaj.
We don’t own this picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *