Zaboravi ako možeš - Harun ne da Edi da vidi Jagmur

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 70. do 72. epizode – Harun ne da Edi da vidi Jagmur!

By  | 

70: Harun i Jagmur su u Istanbulu. Edže je srećna što vidi Edu ponovo. Aras je uz Edu. Drama u kojoj je Eda živjela vodi Arasa u prošlost i stari čovjek počinje da se bori. Harun je ljut i ta ljutnja sve više raste. Turkan podržava Edu koja se bori da dođe do Jagmur. Tajna koju Ferda krije postaje teža viješću koju prima. Aras traži način da pomogne Edi. Dok Batu pokušava da rješi interes Arasa za Edu, u isto vrijeme polako otkriva njegova osjećanja prema Meldi.
71: Vrijeme za Edu staje, kćerka koju je tražila 4 godine je protiv nje. Srećna je i tužna u isto vrijeme, Aras je uz nju što povećava Harunovu nervozu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Eda ima malu molbu za Haruna. Stara mora Arslan porodice se vraća.
72: Eda čeka Haruna na plaži nesvjesna tajnog sastanka Haruna i Melde. Dok Melda iznenadi Edu kada joj kaže za sastanak sa Harunom, slike koje vidi na Meldinom kompjuteru zapanje Edu. Aras misli o Edi i prekida sve konce iz prošlosti. Hayat Hanim koji je svjestan Arasovih osjećanja prema Edi nije zadovoljan situacijom. Eda zamoli Haruna da vidi kćerku. Harun odbija. Dok Melda traži dokumente koje Harun želi, rizikuje i traži načine da pomogne Edi. Eda pod Arasovim uticajem donosi važnu odluku. Niko je ne može razdvojiti od kćerke više.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *