Zaboravi ako možeš - Eda se nalazi sa nekim misleći da je to Harun

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 87. do 91. epizode – Eda se nalazi sa nekim misleći da je to Harun!

By  | 

Zaboravi ako možeš – Eda se nalazi sa nekim misleći da je to Harun

87: Činjenica da su Eda i Jagmur u rukama njegovog neprijatelja, povrijeđuje Haruna. Batu uživa u zadnjoj igri. Za Haruna, Jagmur i Edu najgori period je počeo. Aras saznaje šta Batu radi. Ljutnja ga povezuje nazad sa Harunom, ali ovog puta sve je drugačije.
88: Aras je otpušten jer se nije umiješao sa Batuom kada je imao priliku. Cemil je bespomoćan i uznemiren velikom tajnom koju je porodica pokušala sakrizi od njega. Da li će on moći da pobjedi rat protiv smrti ili će Guler porodica da se suoči sa najvećim bolom? Edže će da prouzorkuje veliki bol kada on pobjegne od brata i sudbine.
89: Sve dok je Batu živ, niko nije srećan. Cemil ne može više da izdrži bol. Eda je uplašena za jagmur, Harun saznaje da je njihova kćerka živa na farmi. Ali policijski izvještaj ga zabrine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Batu i dalje prijeti Harunu i Edi. Aras je odlučan da ne priča sa majkom o tome kako ga je otac odbacio. Za Kerema koji misli da ne može dati Ugur potrebnu lekciju, preostaje samo jedna stvar da uradi i niko ga ne može spriječiti. Šta ga čeka kada dođe u bolnicu da vidi oca? Kako će Harun koji misli da je noćna mora gotova da shvati svoju grešku?
90: Kada Batu pobjegne od policije, noćna mora počinje za Haruna. Porodica Guler pati.
91: Turkan pokušava da spasi situaciju. Aras je odlučan da se dogovori sa Edže, Bazan je jedina koja mu može pomoći. Aras sarađuje sa Harunom. Ali situacija nije kakvu Harun zamišlja. Niko nije svjestan Ferdinog psihičkog stanja. Činjenica da Aras nije vratio Buraka u firmi, čini da Burak to rješi na drugi način. Jagmur čeka majku i oca da izađu. Eda misleći
da će da se vidi sa Harunom nalazi se sa nekim drugim na njegovom mjestu. Ko je to?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *