Z- Cemil upuca Edu, prolaze 4. godine

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 67. do 69. epizode – Cemil upuca Edu, prolaze 4 godine!

By  | 

Z- Cemil upuca Edu, prolaze 4. godine

67: Cemil uperi pištolj u Haruna, ali umjeto njega, upuca Edu. Eda se bori za život, ostali pate. Postoji samo jedan način da Cemil zaustavi noćnu moru koju je preouzorkovao. Guler porodica je šokirana. Eda i Jagmur su u bolnici. Arslan porodica je takođe šokirana.
68: Harun shvata da patnji nema kraja čekajući dobre vijesti o Edi i Jagmur. Sudbina priprema nove izazove za njega i njegove voljene. Vijest o Cemilovom samoubistvu šokira porodicu. Eda je najviše pogođena. Fejaz mora donijeti važne odluke. Sve ide kako Batu i Burak žele.

Melda shvata kako je imati sestru i ne zna šta će Eda da odgovori na ono što ona žei. Šta Eda želi od starije sestre Melde?
69: 4 godine kasnije, Eda je uspješni dizajner i priprema se da otvori prvu girmu sa Hayat Hanim. U isto vrijeme Harun i Jagmur imaju naviku primanja pozitivnih vijesti od privatnog detektiva. Turkan i Ferda zajedno sa Ugur otvaraju radionicu. Turkan svakim danom Cemil sve više nedostaje. Melda i Eda se zajedno podržavaju. Harun i Jagmur se vraćaju u Tursku sa Edže. Eda misli o Jagmur i Harunu, kako ih nije mogla pronaći 4 godine. Saznaje novost o Harunu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *