Zaboravi ako možeš - Eda saznaje da je Harun mrtav

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – od 94. do 96. epizode – Eda saznaje da je Harun mrtav!

By  | 

Zaboravi ako možeš – Eda saznaje da je Harun mrtav

94: Harun i Eda pokušavaju da svare posljedice doađaja koji je uzrokovao strah kod Jamur. Aras se pita za sudbinu dva nestala brata. Harun i Jagmur proživaljaju jedan od najboljih dana. Melda misli o Batuu i zabrinuta je. Nazan iskreno odgovara na Arasova pitanja u vezi prošlosti. Harun, Eda i Jamgur provode divne trenutke nesvjesti nevolje koja se približava. Harun se nalazi u zamci i nema izlaza.

95: Eda primjeti čudno Harunovo ponašanje. Batu igra posljednju igru. Eda paniči jer nema traga od Haruna. Turkan je uzbuđena zbog susreta sa sinom Keremom. Policija traga za Harunom. Niko sem Batua ne zna gdje je.
96: Aras razgovara sa Bautom dok policajac prati poziv. Loša iznenađenja za Haruna koji je na granici života i smrti ne završavaju. Eda sanja o njegovom povratku, ali on doživaljava momente smrti. Vijesti koje prima uništavaju sve Edine snove. Vrijeme je da se suoči sa bolnom istinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *