Zabranjena jabuka 17. i 18. epizoda!

Turske Serije

Zabranjena jabuka 17. i 18. epizoda!

By  | 

Zabranjena jabuka 17. i 18. epizoda!

17 epizoda

Alihan je siguran da ga Zejneb još uvek voli. Napetost izmedju Yildiz I Halita raste, a to ide u prilog Ender. Kemal se približava Yildiz korak po korak. Organizuje se promotivna zabava na kojoj Alihan u toaletu poljubi Zejneb. Šok nastaje kada se na govoru na zabavi objavi das u se Alihan I Zejneb ljubili u toaletu.

18 epizoda

Nakon što je Alihanov I Zejnebin odnos došao do javnosti, posledice istog utiču na ravnotežu odnosa izmedju Halita I Yildiz. Zejneb se oseća krivom zbog te situacije. Ender je sve više sigurna da će pobediti. Alihan zaprosi Zejneb, a ona uplakana odlazi.
Sve epizode serije Zabranjena jabuka

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site