Zabranjena ljubav 21. epizoda! Fiat priznaje Idžlal da je zaljubljen u nju!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 21. epizoda! Fiat priznaje Idžlal da je zaljubljen u nju!

By  | 

Zabranjena ljubav 21. epizoda!
Idžlal je napravila scenu nakon što je pucala u nekoga. Jigit je došao, ali nije uspeo videti ko je pucao. Policija dolazi u Jigitovu kuću da ispituje ubistvo. Idžlal iskorišćava priliku da se približi Jigitu. Firatu se zahvali Idžlalina majka. Nur je uslikana sa Keremom. Jigit ne zna šta da misli za Idžlal. Kerem dovodi Nur kuci. Idžlal zna da će Nur doći kući i namjerno legne pored Jigita. Nur trči prema Jigitu i ne zna šta je ceka.Nu vidi kako Idžlal leži poed Jigita.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


ELmas donosi Nur slike sa Kerimom i Nur se iznenadi pitajuci se ko je namestio sve to. Jigit poludi kada vidi slike u novinama. Idžlal ludi od pomisli da je Jigit pored Nur. Jigit traži od Nur objašnjenje zbog slika. Firat je sve to namestio. Firat je slučajno prolazio pored Nur koju je Jigit ostavio u sred šume. Jigit odlazi do Kerema u kancelariju i kaže mu štošta i ode. Idžlal svaku situaciju koristi da se približi Jigitu.. Nur i Jigit se mire, a Nur ugleda Firata kako ljubi Idžlal što je šokira. Firat ljubi Idžlal i priznaje joj da je zaljubljen u nju, te joj govori da odustan od Jigita.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *