Zakletva 245. epizoda! Mistični kraj druge sezone!

Turske Serije

Zakletva 245. epizoda! Mistični kraj druge sezone!

By  | 

Zakletva 245. epizoda!
Rejhan je zabrinuta I govori svojoj bebi da se boji da će umreti I ostaviti siroče iza sebe. Ona smatra da Emir ne bi bio u stanju da se suoči sa tim.Melek I Nigar razgovaraju o Džavidaninom stanju. Nigar kaže da je Džavidan rekla da će spavati u Hikmetovoj sobi. Melek je podseća da Džavidan već dugo ne može da spava noću.Nigar smatra da ona sve to čini da bi privukla pažnju, jer su trenutno svi nastrojeni prema Rejhan.

Emir je zabrinut, a Zafer ga ubedjuje da će Rejhan odustati od radjanja. Emir se složi, dace sve od sebe da se to dogodi, čak I da ga Rejhan više nikada ne pogleda.Rejhan razgovara sa Hikmetom I govori mu da se ne boji, da će I ona I on, a I njegov unuk biti dobro. Emir dolazi I ona ga pita da li će njihova beba biti dobro. Emir potvrdi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site