Zakletva 438. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 438. epizoda!

By  | 

Zakletva 438. epizoda!

Emir i Gulperi se posvadjaju oko njenog rada u prodavnici. Gulperi ksnije vraća Savašu ključeve i govori mu da nije trebao to da uradi, bez d je pita šta ona misli o tome.Ona odlazi kod Emira, ali tamo od Fidan saznaje da su svi u bolnici, jer je Tulay imala nesreću.Gulperi odlazi u bolnicu. Kemal je ljut na Narin.Narin pita Masal zbog čega je slagala.Masal joj kaže da kada je krila smrt njenog oca od nje, onda je spremna na sve.

Gulperi u bolnici pokušava da razgovara sa Emirom, ali on joj kaže da bi sada svako od njih dvoje trebao da se brine za sebe. Tulayina operacija je uspešna. Kemal obaveštava Masal da ju je upisao u školi u susedstvu, kako ne bi gubila vreme, a takodje i u muzičkoj školi. Masdal se buni. Kod Emira, Gulperi objšnjava Emiru da joj je on naučio da se bori za sebe i počne nov početak.Emir joj govori da kada se počeci novi stvaraju, ggube se stare veze.Gulperi je tužna. Emir zaključuje da je i on pravio greške, pa joj šalje poruku da se nadju za 1 h u kafiću. Gulperi je oduševljena.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Doktor govori Savašu da je Bejhan loše i da joj treba nega. On želi da joj unajmi medicinsku sestru, ali ona odbija, govoreći da će je možda čuvati Gulperi. Savaš otima Gulperi.

Sve epiyode serije Zakletva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site