Zakletva 486. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 486. epizoda!

By  | 

Zakletva 486. epizoda!

Džavidan privode. Savaš je ljut i pita majku kako je mogla, on je video celu istinu. Beejhan pokušava da ga ubedi da je Džavidan pokušala da je ubije. Džavidan, za to vreme, u policijskoj stanici , daje iskaz. Policajac kaže da je optužena za pokušaj ubistva, nema svedoka i ne može da se brani s slobode. Advokat predlaže Emiru da Bejhan proglase mentalno nestabilnom, kako se njena izjava ne bi računala.Emir to odmah odbija. Savaš staje u odbrani Džavidan. Bejhan je šokirana. Podseća je, da se od nje naučio pravdi (istini) i zakonu . Stoga je pita, gde je žena koja ga je naučila da je i optužba bez dokaza surovost. Bejhan ga podseća da su Tarhunovi za sve krivi. Zbog njih je sahranila muža i svoja dva sina. Gulperi i Savaš ipak ne vide samo lošu Bejhaninu stranu, već i onu dobru. Ona je uzela dva siročeta i odgajila ih. Odgajila je Gulperi da bude dama, iako je smatrala kćerkom nečasne žene i Savaša da bude muškarac.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dok Džavidan moli Emira da je ne posećuje u zatvoru, ma koliko tu dugo ostala, Emir saznaje da je Džavidan oslobodjena zahvaljujući Savaševoj izjavi. Džavidan se vraća kući sa Emirom, ali nov problem nastaje kada shvate da Gulperi nema nigde.

Gulperi luta. Gulperi vidi more i sada samo ide ka njemu, sa ciljem da oslobodi svoju bol, svoje breme, svoje brige. Svaki korak koji napravi i dođe u dodir sa morem, Gulperi nešto oseća. Gulperi stoji na početku mora, oseća ga i gleda. Oseća olakšanje, ali još uvek boluje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site