Zakletva 503. epizoda! Zakletva kraj serije!

Turske Serije

Zakletva 503. epizoda! Zakletva kraj serije!

By  | 

Zakletva 503. epizoda! Zakletva kraj serije!

 

Kemal i Narin se opraštaju od kuće, posla, Istanbula i porodice. Narinine kolege organizuju zabavu iznenađenja za nju na poslu. Na ovoj zabavi joj daju male poklone za decu. Kemal predaje upravljanje kompanijom Emiru. On će učestvovati na najvažnijim sastancima kompanije onlajn. Pored toga, on će razvijati poslovanje kompanije u Evropi.  

Uveče se supružnici sastaju u spavaćoj sobi. Oni se pakuju. Narin pita svog muža da li može noćas da spava sa svojom majkom. Kemal se slaže. Narin sprema dve čaše toplog mleka i odlazi u krevet sa svojom majkom. Sledećeg dana Kemal i Narin odlaze na obalu da poslednji put udahnu morski vazduh. Masal odlazi sa Mertom u poseti majčinom grobu. Zatim se vraćaju kući da se konačno oproste od porodice. Rastanak je mučan. Narin se podseća na sve najlepše trenutke koje je doživela u ovoj kući: kada su porodici rekli da čekaju bebu, veridbe njene majke, kada je Kemal rekao Masalu da se vraća u školu…

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *