Zakletva 155. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 155. epizoda! Suna spašava Emira i Rejhan!

By  | 

Zakletva 155. epizoda!

Narin i Kemal razgovaraju. Narin kaže da se nada da će Masal uskoro spavati samo pod njegovim krovom. Kemal kaže da i on više od svega želi da više bude sa svojom kćerkom, te da će tada i ona biti slobodna.Džemre zove Emira, te mu govori gde da dodje sa Rejhan. Ona mu govori da ona više nema šta da izgubi, ali on ima sestru. Emir odbija da povede Rejhan, ali ga Rejhan ubedjuje da će u tom slučaju možda Džemre povrediti Sunu.Emir i Rejhan odlaze na dogovoreno mesto. Rejhan zaključava, te baca ključ napolje ( ispod vrata). Emir pitaza Sunu. Rejhan oseti miris goriva. Džemre poliva prostoriju benzinom i kaže da će svo troje danas umreti. Džemre se onesvesti. Emir i Rejhan se bore za vazduh. Suna odveže ruke, te puzi uz stepenice kako bi pomogla bratu i snaji. Da li će uspeti?

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *