Zehra 39 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 39 epizoda

By  | 

Zehra 39 epizoda

Zumrut govori majki Nurzin da se izgleda Dzemalu vraca pamcenje,jer primetila promenu na njegovom licu kada je ugladao sliku .Behija i Kadim se samo gledaju.

Zehra noci kod Melek.Kadim razgovara sa Behijom da ako se Dzemalu vrati pamcenje oni ce biti razotkriveni.Behije kaze da se to nece desiti.Melek i Zehra doruckuju,Zehra je zabrinuta za Elif.Melek joj pokazuje crtez kako ih je Elif lepo nacrtala.

Behija odlazi kod vracare.Rasatu dolazi posta za dokazivanje ocinstva .Kadim preti Resati da ako nije on Zehrin otac ubice ga.Behija donosi trave koje joj je dala vracara da se Dzemalu ne vrati pamcenje i daje Fatmi govoreci da je to lek za Dzemala da sto pre ozdravi.

Resat preti Melek da ako ode u Istanbul ubice je.Melek mu kaze da nece odustati od Zehre,on se sprema da je udari.Devran je odbranjuje.Kadim odlazi kod advokata da mu kaze da odustane od slucaja,ali on na to ne pristaje.Kadim to prica Behiji.

Zehra pita Melek ko je zapravo ona i ko su joj roditelji.Ferman govori Berfin da na sudu govori u Zehrinu korist.Resat se ljuti i samara ga.Kadim ubedjuje Azata da odustane od Zehrinog slucaja i kaze mu da Zehri u vili nenedostaje nista,ima sve.Azat mu kaze da su Zehri ukrali detinjstvo,skolu i prijatelje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site