Zehra 39 epizoda - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 39 epizoda

By  | 

Elif tuguje za majkom.Melek i Azat sredjuju proctor za ucionicu,Zaehra im pomaze.Ali tuguje za Sunom.Devran se prikljucuje da pomogne Melek u sredjivanju ucionice.Zelal ga prati.Berfin place jer ce Ferman da svedoci u Zehrinu korist.Berfin zato zove Zehru i kaze da je Elif mnogo tuzna i tako je nagovara da dodje kod njih.

Suna zove Alija,kaze da treba da prihvate istinu takvu kakva jeste.Melek dolazi kuci,zove Zehru,ali nalazi ceduljicu da je otisla kod Berfin.Melek zove Azata i kaze da je Zehra kod njenih i da moraju po nju brzo da bi stigla na sud.Berfin Zehru zakljucava u supi gde su drva.Melek i Azat dolaze kod Berfin,ali ona kaze da je Zehra otisla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site