Žena 81. epizoda! Žena kraj serije!

Turske Serije

Žena 81. epizoda! Žena kraj serije!

By  | 

Žena 81. epizoda! Žena kraj serije!

Baš kada je pomilsila da će joj Enver pružiti ruku, Širin je uhapšena.  Ipak,  umesto u zatvor primljena je u duševnu bolnicu, s obzirom da njeno mentalno stanje nije  dobro.

Raif zaprosi Džejdu. Arif takodje zaprosi Bahar, te počinju pripreme za zajedničko venčanje. Arif je jako uzbuđen, napokon će se oženiti ženom, u koju je godinama zaljubljen.

Fazilet Aščioglu na promociji knjige, Bahar predstavi kao autora. Shvativši, da se u životu sve sporo odvija i ide svojim tokom,  Bahar se na kraju srećno nasmeje. Širin Sarikada je kažnjena za sva zlodela koja je uradila, a Bahar Češmeli će sa svojom porodicom, živeti srećno do kraja života.

Sve epizode serije Žena ( Kadin )

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *