Žena koja nije mogla da voli – 19. i 20. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 19. i 20. epizoda

By  | 

capture-20140811-133517

Žena koja nije mogla da voli – 19. i 20. epizoda

19) Rosaura se suocava sa Roheliom, pita ga zasto je hteo da se ozeni sa Ana Paulom kad je vec planirao svadbu sa Vanesom, zahteva da plati za stetu koju je nacinio. U medjuvremenu, Vanesa saznaje da je Rohelio vec potpisao ugovor sa Federikom. Ana Paula se kune Migelu da ce ga izvaditi iz zatvora, samo ga moli da se bori da se izleci. Sa druge strane, Vanesa kaze Sintiji da nadje nekog muskarca da ne bi vise zavisila od brata. Ana Paula se srece sa Rohelijom, pita ga da li i dalje stoji pri tome da se ozeni sa njom.

20) Rohelio pokusava da izbegne/spreci svoju svadbu sa Vanesom, misli da se jos uvek nije razvela, ona mu pokazuje papire za razvod. Kasnije, Bruno je besan zbog Roheliovog braka. Rohelio kaze Ana Pauli da njegova ponuda nece zauvek trajati. Sa druge strane, Rosaura uverava Bruna da je sad savrsen trenutak da se Ana Paula zaljubi u njega, Bruno joj odgovara da to vise nije medju njegovim planovima, ona se iznenadi. Rohelio zahteva od Rosaure da ne kaze nista Ana Pauli o njegovom odnosu sa Vanesom, vice joj da on radi sta hoce kada hoce.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *