Žena koja nije mogla da voli – od 111. do 113. epizode

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – od 111. do 113. epizode

By  | 

111: Ana Paula zahvali Vanesi što ju je odvela do groba njihovog oca. Vanesa joj kaže da nikad neće saznati šta se tačno dogodilo jer je njena majka veoma loše. Ana Paula je nastoji utešiti rekavši da je njena savest čista te da je njena majka učinila to što je učinla jer joj se pomutio um. Gustavo nagovara Sintiju da nauči voditi imanje jer su u pitanju milioni. Kaže joj da, ako ih izgubi, neće moći uživati u životu na kakav je navikla. Sintija mu obeća da će se potruditi kako bi on bio ponosan na nju.

112: María kaže Vanesi da joj se Rosaura ne sviđa, ali da se slaže s njom kad kaže da bi trebala imati dostojanstva i otići odande. Kaže joj da ju je Rohelio pre voleo i da je mislio da će biti zauvek zajedno. Vanesa joj u suzama kaže da je mrzi otkad se odbila udati za njega, ali da to nije učinila zato što ga ne voli. María je podseti da nije o ljubavi reč, nego o tome da mu nije pružila podršku kad mu je to najviše trebalo. Rohelio predloži Ani Pauli da se venčaju u crkvi nakon operacije. Ana Paula mu kaže da joj njegovo stanje nije važno i da se mogu venčati i pre. Rohelio je zamoli da pričeka operaciju jer želi ući u kapelicu vodeći je pod ruku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


113: Bruno napije Maicu kako bi iz njega izvukao ko su Roheliovi naslednici. Rohelio dođe na imanje svima javiti da je dobio pozajmicu i da će se on i Ana Paula venčati u crkvi nakon njegove operacije. Sintija se naljuti kad joj Rohelio kaže da moraju mnogo raditi da povećaju proizvodnju kako ne bi izgubili zemlju koju je ostavio kao garanciju te da će joj dati istu svotu koja njemu treba za operaciju. Rohelio kaže Gustavu da sada shvata zašto je rekao da Sintija nije onakva kakvom se čini. Bruno kaže Rosauri da je saznao da su Roheliovi naslednici Ana Paula i Margarito. Doda kako nije spreman čekati da Rohelio umre i predloži joj da ga ona ubije. Rosaura odgovori kako nikoga dosad nije ubila, a Bruno joj odgovori kako je trenutak da to učini i da ne prepušta njemu uvek tu odgovornost.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *