Ženskaroš iz vile - 31. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 31. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile – 31. epizoda

Pelin pristaje da se uda za Ferita. On saopšti porodici svoju odluku. Gulgun i Abidin pokušaju da ga odgovore od ove ideje.
Ali Ferit se posvađa sa svima i stavi im do znanja da je sve njihova krivica. Prebaci majci da je ćutala kada je njegova žena bila zaključana u sobi.
Potom stavi Pelin do znanja da ne želi da ga išta pita i da ga guši. Sa druge strane, Seyran je povrijeđena jer on nije pocijepao papire već ih je potpisao. Suna je ubjeđuje da je Ferit voli.
Do nje dođe vijest o Feritovoj prosidbi i bijesna je. Suna je ubjeđuje da se nađe sa njim i direktno ga pita, ima to pravo. Ferit sanja o Seyran kada ga Pelin poljubi u obraz.
On je napadne, neće da mu se približava Safet aga daruje Kazimu automobil. Suna odlazi na probu vjenčanica, a sa njom i Seyran. Tu je i Tarik, a Ifakat dovede Pelin na isto mjesto.
Kasnije, Ferit je sa Pelin u teretani. Seyran dolazi i Ferit kaže Pelin da ih ostavi nasamo. Seyran ga pita da li je istina što je čula. On joj potvrdi, kako je ona nastavila dalje i on će.
Ona ga opet uvrijedi. Ferit joj govori da sada bude srećna, riješila ga se. A njega čeka buduća žena. Seyran ga ošamari. Ferit joj govori da će se kajati, pogrešnu je odluku donijela. Ona mu dobaci da se vide na sudu i odlazi.
Došao je dan brakorazvodne parnice. Svi članovi porodica su tu. Ferit pristane da se razvede. Seyran još nije dala svoj odgovor.
Ostale epizode možete naći OVDE 
Epizodu možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *