Ženskaroš iz vile - 30. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 30. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile – 30. epizoda

Seyran i Ferit potpisuju papire za razvod. Kazim i Tarik dolaze po nju i odvode je. Halis aga i Kazim se sukobe. Kazim je šokiran kada sazna da je Seyran pristala na sporazumni razvod. Ferit poludi kada vidi Tarika i jedva ga zadrže. Ne može da obuzda svoj bijes nakon Seyraninog odlaska i napadne Halis agu i Orhana. Krivi ih za sve, oduzeli su mu Seyran. Ifakar obavijesti Zerin o situaciju. Zerin odmah savjetuje Pelin da krene u akciju osvajanja Ferita. Kazim iskali bijes na Seyran zbog sporazumnog razvoda. Ferit je u noćnom izlasku i vratio se starom životu, stalno se prisjeća Seyran i napije se. Pelin iskoristi priliku, iako ništa ne bude između njih, ujutru bude pored njega. 

Sprema se vjenčanje Safeta i Sune. Suna ugleda Kazima sa Zerin i šokirana je. Seyran je u iskušenju da nazove Ferita, ali vidi naslov u novinama kako je u izlasku i sa Pelin. Ferit je nazove da se nađu i pravda se i objašnjava joj da se ništa nije desilo. Opet se posvađaju, a pojavi se i Tarik. Seyran izabere njega i Ferit joj povrijeđeno govori da je dao sve od sebe, od sada je sve gotovo.  Bijesan nakon što Seyran odlazi sa Tarikom, on zaprosi Pelin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizodu možete pogledati OVDE 

Epizode možete naći OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *