Život vredan življenja 57. i 58. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja 57. i 58. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 57. i 58. epizoda!

57 epizoda
Ramon napadne Waguinha. Brane ga Elomar i Francisca. Nana zamoli Palomu da ponovno radi kod njih.Da li će Paloma to prihvatiti? Mario kaže Silvani da je lekar rekao da bi joj se s vremenom vid mogao vratiti. Natasha pozove Palomu na intervju za njenu knjigu.

58 epizoda
Ramon ne želi da se Paloma vrati u Albertovu kuću. Alice odlazi kod Alberta kako bi ga zamolila da ne primi Palomu nazad na posao. Alice i Gabriela zamole Palomu da se ne vrati Albertu. Gisele i Yuri se poljube. Ramon se razočara kada mu Alice kaže da će Paloma opet raditi kod Alberta. Alberto joj obeća da će joj pomoći da ostvari snove. Ramon prekida veridbu sa Palomom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *