Žrtve ljubavi 41. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 41. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 41. epizoda!

Corrado i Brando su u zatvoru i čekaju suđenje zbog neizvršavanja naredjenja. Njih su dvojica oduvek bili neprijatelji, ali sad su se našli rame uz rame u najtežoj situaciji svog života. Vest o tome stize do Carrare. Članovi porodice su očajni, ali sad nije vreme za prepuštanje emocijama. Moraju svi skupa naći način da ih spase od mogućeg streljanja.

Maddalena nastavlja tugovati. Sad je već izgubila svaku nadu da će ikad više videti Tommasa koji je nestao pre više dana. Saverio joj pokušava pomoći da nastavi normalno živeti, ali Maddalenu njegova blizina previše zbunjuje da bi joj bila uteha. Alessandro odlazi na bojno polje kako bi lečio ranjene u ratu. Odlučioi se na to nakon raskida sa Teom. Nju otima Tano Moncada kako bi se osvetio njenom ocu, barunu Calasiju. Samo nekoliko dana je još preostalo do suđenja Brandu i Corradu. Porodice Farnesi i Corradi zajedničkim snagama povlače političke veze kako bi svoje voljene izvukle iz teške situacije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site