Žrtve ljubavi 20. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 20. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 20. epizoda!
Grof Farnesi pomogne Brandovoj porodici koja je u teškim problemima. Taj gest Lucrezijin brat Livio nije dobro prihvatio jer on ih smatra seljacima, a Branda smatra nevrednim ljubavi njegove sestre. Maddalena odlazi u vilu Corradi kako bi Silviu zamolila za objašnjenje. Nakon prvotne neugode gđa Corradi Brandovoj sestri otvara srce i otkriva joj stvarne razloge zašto nije mogla Maddalenu osloboditi optužbe za krađu. Osim toga zamoli Maddalenu da ne otkrije Brandu koliko se žrtvovala za ljubav jer je bolje da je on i dalje mrzi.
Leopoldu Corradiju u posetu dolazi grof Volpi koji ga okrivi da nije pomogao Albertu u političkim borbama. Tokom žustre rasprave Goffredo Leopoldu otkrije nešto šokantno. Alessandro je sin časne majke Agnese! Maddalena je uverena da Brando treba saznati istinu o Silviji te odlazi u Des Alpes s namerom da mu sve otkrije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *