Žrtve ljubavi 44. epizoda! Žrtve ljubavi kraj serije!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 44. epizoda! Žrtve ljubavi kraj serije!

By  | 

Žrtve ljubavi 44. epizoda! Žrtve ljubavi kraj serije!

Nakon rasprave s Lucrezijom Brando odlazi da potraži Silviju i nalazi je u seoskoj kući njenog oca. Da li je ona spremna na novi početak? Jeste, ali daleko odavde… U Parizu. Corrado za utehu odlazi Augusti. Maddalena odlazi u samostan sa samo malenim koferom uspomena na svog voljenog Tommasa.

Augusta otkriva Lucreziji da je ona Corradova ljubavnica, a potom pokuša nagovoriti Lucreziju da prijavi Silviju i Branda koji nameravaju pobeći zajedno. Njen muž napušta bračnu zajednicu kako bi otišao živeti s drugom ženom i to je zločin. Tommaso se vraća kući svojoj majci. Svi su mislili da je mrtav…

Sve epizode serije Žrtve ljubavi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *