Žrtve ljubavi 42. epizoda! Brando je osudjen na streljanje!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 42. epizoda! Brando je osudjen na streljanje!

By  | 

Žrtve ljubavi 42. epizoda! Brando je osudjen na streljanje!

Došao je je dan suđenja.Corradu oduzimaju sve činove i postaje običan vojnik, ali poštede mu život. Brando će pred streljački vod sutradan u zoru. Njih se dvojica opraštaju. U kući Corradijevih svi su presrećni zbog vesti o sudskoj odluci koja se tiče Corrada. U suzama je samo Silvia. Lucrezia Farnesi uzme auto kako bi stigla k Brandu pre nego što ga strijeljaju,
ali iscrpljenost i neuravnoteženost zbog situacije doprinesu da ona izgubi kontrolu nad vozilom i onesvesti se. Silvia stigne pre nje u Vicenzu, gde je zarobljena ljubav njenog života. U zatvoru se te posljednje dramatične noći Brando i Silvia ponovno nađu u zagrljaju. Čini se da Silvia neće moći živeti bez Branda. Dolazi i dan strijeljanja.

Sve epizode serije Žrtve ljubavi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *